Bangkok | Capella Bangkok

Kategorija :
Odredište :
Bangkok
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Capella Bangkok


od 1.637 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Osobe s invaliditetom Osobe s invaliditetom
  • Kućni ljubimci Kućni ljubimci
  • Fitness Fitness

Općenito

Upravo na Chao Phraya, novi hotel nudi luksuzno utočište. Moderan, bezvremenski dizajn, kao i suvremena kuhinja Michelinovog kuhara Mauro Colagrecoa i osobna usluga nude vam predah od živahnog grada. Luksuzni hotel otvoren 2019. godine nalazi se direktno na rijeci Chao Phraya. Hotel ima 4 restorana, fitnes centar, knjižnicu "Living Room" i veliki spa centar. U poznatom Wellsu Spa Auriga doživjeti ćete opuštanje kroz različite tradicionalne tajlandske tretmane i tehnike s organsko uzgojenim sastojcima. Prijevoz do željezničke stanice Sphan Taksin. Zračna luka udaljena je otprilike 38 km.

Sobe

101 soba, apartmani i vile s panoramskim pogledom na rijeku Chao Phraya. Sve kategorije imaju prozore od poda do stropa, privatne balkone, kupaonice, odvojene tuševe, sušilo za kosu, ogrtače, televizore, Wi-Fi (besplatno), minibare (grickalice i bezalkoholna pića besplatno), opremu za pravljenje čaja i kave, sefove i klima uređaj.

Riverfront, cca 61 m2: udobna dvokrevetna soba na 1., 2. i 4. katu s balkonom i pogledom na resort, bazen i rijeku.

 Riverfront Premier, oko 61 m²: 5.-10 kat s pogledom na rijeku, balkon.

 Verandah, cca 137 m2: 3. kat, s prostranim namještajem na otvorenom s ležaljkama i bazenom.

 River Suite, cca 95 m2: odvojeni dnevni boravak / spavaći dio, s balkonom.

 Villa, cca 153 m2: ekskluzivni ulaz, odvojeni dnevni boravak / spavaći dio, blagovaonica, s pogledom na rijeku.

Kulinarika

Phra Nakhon nudi izvornu tajlandsku kuhinju cijeli dan sa svježim lokalnim sastojcima. Kuhar s Michelinovom zvijezdom s tri zvjezdice Mauro Colagreco predstavlja svoju interpretaciju jela s tradicionalne francuske i talijanske rivijere za ručak i večeru na Côte by Mauro Colagreco. Stella u večernjim satima poslužuje deserte i koktele s pogledom na rijeku. Ukusni popodnevni čaj očekuje vas u Tea Lounge-u s pogledom na rijeku i umirujući ribnjak. Prehrana: Uključen bogat buffet doručak.

Capella Bangkok