Bangkok | Anantara Siam Bangkok hotel

Kategorija :
Odredište :
Bangkok
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Anantara Siam Bangkok hotel


od 989 kn


Rezerviraj

  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Transfer Transfer

Općenito

Tradicionalna tajlandska arhitektura, strop predvroja sa ručno oslikanom svilom, vješt dekor, veličanstveno predvorje, veličanstveni vrtovi - uživajte u izvrsnoj usluzi i boravku na najvišoj razini u srcu Bangkoka. Tradicionalna tajlandska arhitektura, ručno oslikana svila i fascinantni umjetnički predmeti čine ovaj luksuzni hotel draguljem. Impresivan lobi i vrtovi pozivaju Vas, usred posla, diplomatskih aktivnosti i shopping-a da upoznate daleko-istočni luksuz i savršenu uslugu.

Sobe

354 luksuzne, vrlo prostrane sobe s bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, kupaonicom, odvojenom tuš kabinom, ogrtačem, sušilom za kosu, LCD TV-om, telefonom, radiom, iPod docking station-om, CD / DVD player-om, mini bar-om, sefom i klima uređajem.

-Deluxe (207) cca 42 metara kvadratnih: od 2. do 8. kata.
-Deluxe View (72) cca 42 metara kvadratnih: Na 5. do 9. katu s pogledom na tropske vrtove i bazen hotela i golf teren.
-Deluxe Kasara oko 42 metara kvadratnih: Kao i Deluxe View, međutim na 7. katu s izlazom na Kasara Lounge s privatnim Kasara vratarom, besplatna hrana i piće u opuštenoj lounge atmosferi, pristup poslovnim uslugama i mnogo drugih sadržaja.
-Junior Suite (14) cca 72 metara kvadratnih: od 2. do 7. kata s prostorom za sjedenje i pogledom na tropske vrtove, bazen i igralište za golf.
-One Bedroom Suite (10) cca 84 metara kvadratnih: Na 4. do 8. kata s dnevnim boravkom i spavaćom sobom, king size ili 2 kreveta za jednu osobu, mramornom kupaonicom i pogledom na golf igralište.

Prehrana

Buffet doručak u Madison-u uključen. Kod rezerviranog polupansiona je dodatno uključena večera. Kod rezerviranog punog pansiona su dodatno uključeni ručak i večera.

Kulinarika

Američki Madison ima otvorenu kuhinju s roštiljem na ugljen i servira govedinu iz Australije, Kobe i Wagyu govedinu i svježe plodove mora. Sa svojim japanskim sushi bar-om Shintaro stvara imenu "New Vision" svu čast. Ručak i večera se poslužuju u Biscotti s klasičnim talijanskim jelima. Spice Market nudi razne Thai ribe, mesa i jela od peradi.

Sadržaji

Kuća ima 4 restorana, barove, lobby lounge, bazen, wellness & spa sa 9 soba za tretmane, saunu, parnu sobu, salon ljepote i masaže (uz naknadu).
Mladenci: svadbena torta, romantični cvjetni aranžman u sobi i voće na dan dolaska bez naknade na medenome mjesecu. Molimo vas da prilikom rezervacije da kažete da ste na medenome mjesecu.

Anantara Siam Bangkok hotel