Bali | The Westin Resort, Bali

Kategorija :
Odredište :
Bali
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

The Westin Resort, Bali


od 3.870 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Luksuzni kompleks ugrađen u veliki tropski vrt je oaza mira. Pet restorana je na raspolaganju za kulinarske užitke, obiteljski prijazan talijanski restoran "Prego" s tjesteninom i pizzom, španjolski restoran "Velada Tapas Bar & Kitchen", "Ikan Restaurant & Bar" s zapadnim jelima i jelima Bali-a, Japanski "Hamabe Japanese Restaurant" i restoran za doručak "Seasonal Taste". Osim toga, dostupna su 3 bara. 3 velika bazena, uključujući bazen slane vode. Dostupna su 2 dječja bazena i vodeni tobogan. Kod bazena i na plaži dostupni su udobne ležaljke i suncobrani. Dnevna soba, soba s Wi-Fi-jem, TV i sofe za rane dolaske i kasne odlaske su spremni. Također je dostupan trgovački centar. Wi-Fi u cijelom naselju.

Položaj

Nalazi se na pješčanoj plaži Nusa Dua-e. Odredišna zračna luka Denpasar je udaljena oko 10 km.

Sobe

Broj soba 433.

-Deluxe Garden: 38 četvornih metara, sobe su moderne i tradicionalne. S kadom / WC-om, odvojenim tušem, sušilom za kosu, ogrtačem / papučama, TV-om ravnog ekrana, radiom, telefonom, WLAN-om, glačalom, klima uređajem, mini barom, aparatom za pripremu kave / čaja, sefom i malim stojećim balkonom prema vrtu.

-Deluxe Pool View: 38 metara kvadratnih, sadržaj kao kod Deluxe Garden sobe, smješten kod bazena.

-Premium: 48 četvornih metara, sadržaj kao kod Deluxe Garden sobe, s glaziranim balkonom s sjedalima.

-Deluxe Garden Terrace: 38 metara kvadratnih, sadržaj kao kod Deluxe Garden sobe, nalazi se u prizemlju s terasom prema vrtu.


Prehrana

Bogati švedski stol za doručak uključen. Kod rezerviranog polupansiona su ručak ili večera uključeni. Obvezna svečana večera 31.12.

Kulinarika

Restoran s vanjskom terasom. Broj restorana: 5. Vrsta bara: Lobby Bar.

Beauty and Wellness

Prvi "Heavenly Spa by Westin" u Indoneziji (uz naknadu) uključuje 16 soba za tretmane, paviljon za masaže na plaži i vruću proljetnu kupelj. Ponuda uključuje širok raspon masaža, tretmana, manikura, pedikura i njegu kose. U "Westin Kids Spa" (uz nadoplatu) će djeci biti omogućene masaže s prihvatljivim proizvodima za djecu te manikure i pedikure.

Sadržaji za djecu

Dječji klub s pažnjom je besplatan i nudi niz aktivnosti, kao što su crtanje po licu za maskiranje i ribarstvo. Tinejdžerima je takodžer omogućen prostor koji je na raspolaganju. Usluga čuvanja djece (uz nadoplatu).

Sport i slobodno vrijeme

Uključeno: Fitness centar (otvoren 24 sata), aqua aerobik, stolni tenis, biljar, stolni nogomet. Uz naknadu: yoga, 2 osvijetljena teniska terena, iznajmljivanje bicikala, surfanje, jedrenje.

The Westin Resort, Bali