Bali | The Ubud Village Resort and Spa, Bali

Kategorija :
Odredište :
Bali
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

The Ubud Village Resort and Spa, Bali


od 5.625 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Romantično dizajnirani boutique resort utjelovljuje kulturu Balija i nudi idealno odstupanje za one koji traže mir. Ima bazen s ležaljkama i suncobranima. U otvorenom paviljon-restoranu "Angkul Angkul" se poslužuju međunarodna jela od domaćih i svježih namirnica. Također su na raspolaganju i salon i kavana. Wi-Fi u cijelom naselju.

Položaj

Naselje je smješteno u tropskom vrtu i okruženo je bistroom na rubu mjesta Ubud. Mjesto je udaljeno pješice. Tržnica i šuma sa majmunima su udaljeni oko 10-15 minuta. Hotelski autobus se nalazi na planu sa voznim redom i polazištima u središtu Ubuda i šumi sa majmunima. Odredišna zračna luka: Denpasar je udaljena cca 40 km.

Sobe

Broj soba: 30

-Garden Pool Villa: 284 metara kvadratnih, uključuje vanjski prostor, prostran, elegantno namješten u vilama stila Bali-a. Odvojeni tuš / WC, odvojeni tuš, sušilo za kosu, ogrtač / papuče, TV ravnog ekrana, DVD player, telefon, WLAN, klima uređaj, mini bar, aparat za kavu / čaj, sef i terasa s privatnim bazenom.

-Rice Field Pool Villa: 294 metara kvadratnih, uključuje vanjski prostor, sadržaj kao kod Garden Pool Villa-e. Ove vile su još prostranije i nude prekrasan pogled na okolne terase od riže.


Prehrana

Bogat doručak uključen. Kaod rezerviranog polupansiona je za ručak ili večeru uključen izbornik u 3 slijeda. Obvezna svečana večera 31.12. Više inclusive: piće dobrodošlice na dolasku, kao i voće i čokolada po dolasku u vilu. Svaki dan poslije podne čaj, kava i keksi u "Paddy Coffee Shop-u" od 16 do 17 sati.

Sadržaji

Medeni mjesec: Mladenci će dobiti tortu i cvijeće u vili.

Beauty and Wellness

"Kama Karana Spa" nudi veliki broj različitih tretmana kod kojih se koriste visokokvalitetni i prirodni proizvodi (uz naknadu).

Sport i slobodno vrijeme

Uključujući: fitness centar, joga (svaki utorak i petak).

The Ubud Village Resort and Spa, Bali