Bali | The St. Regis Bali Resort

Kategorija :
Odredište :
Bali
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

The St. Regis Bali Resort


od 1.853 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Jedinstveno naselje inspiriralo je najzahtjevnije goste na mnogo načina: panoramskom plažom ispred, cvjetovima tropskih vrtova, izvrsnom kuhinjom i uslugom, egzotičnim Spa-om, Balineskim ambijentom s modernom udobnosću, opcionalnim premium Suite-ima ili vilama. Očuvanje prirodnih resursa, vode i energije se provodi u ovom St. Regis Resort-u.

Položaj

Elegantno naselje od renomiranih St. Regis Hotels-a na jugu Bali-a nalazi se na 350 metara od bijele pješčane plaže Nusa Dua i nudi prekrasan pogled na more i tropski vrt i bazensko područje koja ga okružuju. Zračna luka Ngurah Rai International je oko 20 minuta udaljena, Bali Collection trgovački centar je udaljen oko 2 km.

Sobe

123 luksuznih Suite-a u glavnoj zgradi i vila sa lijepim ručno izrađenim Balineskim umjetninama, mramornim kupaonicama i balkonima, kadom, odvojenim kišnim tušem, sušilom za kosu, ogrtačem, ormarom, SAT TV-om (flat screen), telefonom, iPod docking stationom, DVD player-om, bežičnim pristupom internetu (besplatno), aparatom za čaj / kavu, stropnim ventilatorom, mini barom, sefom, klima-uređajem i 24 -satnim batlerom.

-St. Regis Suite (58) cca 92 metara kvadratnih: Kombinirani dnevni i spavaći dio s velikim balkonom (oko 15 kvadrata), ležaljke s pogledom na tropske vrtove.
-St. Regis Ocean View Suite (3) oko 92 metara kvadratnih: iste karakteristike kao i St. Regis Suite, s pogledom na more.
-St. Regis Pool Suite (14) cca 189 metara kvadratnih: Veliki otvoreni prostor s Plunge-Pool-om (10 metara kvadratnih) vrtom, Balineskim paviljonom, s pogledom na tropski vrt.
-Gardenia Villa (9) oko 411 kvadratnih metara (oko 131 m² je dnevni boravak): prostrana vila s odvojenim dnevnim i spavaćim prostorima i visokim stupnjem privatnosti. Sadrži: vrt koji sadrži egzotične palme, Balineski paviljon, blagovaonicu i privatni bazen (20 m²).
-One Bedroom St. Regis Lagoon Villa (11) oko 371 kvadratnih metara (oko 131 m² je dnevni boravak): Ista oprema kao i kod Gardenia Villa-e, ali s izravnim pristupom Laguna bazenu.
-Two Bedroom St. Regis Lagoon Villa (11) oko 436 kvadratnih metara (oko 157 m² je dnevni boravak): Pored toga nudi drugu spavaću sobu sa kupaonicom.
-The Strand Villa (10) oko 604 kvadratnih metara (oko 131 m² je dnevni boravak): iste karakteristike kao i Gardenia Villa, ali nalazi se na samoj plaži.

Prehrana

Buffet doručak u Boneka-i uključen. Prilikom rezervacije polupansiona dodatna je večera u Boneka-i (švedski stol) što je uključeno u cijeni.

Kulinarika

Boneka poslužuje doručak i večeru. Kayuputi služi suvremenu kuhinju. Kuhar koristi azijske arome, nudi Wagyu iz Australije, plodove mora iz akvatorija i uvozne specijalitete. U Gourmand Deli-u nude se Gourmet obroci ili možete složiti košaru za piknik. Romantični Dulang nudi Indonezijska jela s povrćem iz vrta kuhara. U mirnoj atmosferi s pogledom na more možete uživati u koktel-u u King Cole Bar-u.

Sadržaji

Odmaralište nudi personaliziranu i učinkovitu uslugu, 2 moderna restorana, barove, restorane sa delikatesama, veliki laguna bazen (3,668 kvadratnih metara), veliki bazen (900 kvadratnih metara), dječji bazen i prekrasni spa i wellness centar. Za Mladence: Romantična kupka, mala iznenađenja pripremljena od strane Butler-a, St. Regis vjenčani dar i 1 x raskošan doručak u Vili / Suite-u bez naknade za medeni mjesec. Molimo vas da prilikom rezervacije navedete da ste na medenome mjesecu.

Beauty and Wellness

Fantastično lijepi Spa Remède nudi egzotične balijske terapije u 12 privatnih soba za tretmane uključujući i 2 fenomenalna Spa Suite-a i koristi najfinije Spa proizvode. Naknada: Aqua Vitale Bazen, jedinstveni bazen za full body podvodnu masažu, yoga centar.

Sport i slobodno vrijeme

Yoga, Istezanje ujutro, iznajmljivanje bicikla, fitness centar. Golf u obližnjem Bali National Golf Club-u sa terenom od 18 rupa.

The St. Regis Bali Resort