Bali | The Ritz-Carlton, Bali

Kategorija :
Odredište :
Bali
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

The Ritz-Carlton, Bali


od 1.586 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Ovaj ekskluzivni resort je na spektakularnoj lokaciji na brežuljku s 180 stupnjeva pogledom na netaknute bijele pješčane plaže i Indijski ocean. Stakleni i otvoreni dizajn Vas pozivaju da uživate u pogledu bez ograničenja. Povišen položaj na hridi nudi prekrasan pogled na tropski raj, bujne zelene biljke, bijele pješčane plaže i tirkizni Indijski ocean.

Položaj

Ovaj luksuzni resort krije se na južnom rtu Nusa Dua u Sawangan-u unutar približno 12 hektara tropskog vrta. Zračna luka je udaljena oko 15 km.

Sobe

279 Suit-a u peterokatnim zgradama i 34 vile. Sve moderne, namještene i opremljene s kadom, odvojenim tušem, sušilom za kosu, ogrtačem za kupanje, SAT TV-om (flat screen), telefonom, WiFi-em (besplatno), zvučnim sustav-om, DVD playerom, aparatom za čaj i kavu , aparatom za espresso, mini barom, sefom, klima uređajem i balkonom ili terasom sa sofom na rasklapanje.

-Sawangan Junior Suite (230) cca 88 kvadratnih metara: S bračnim krevetom ili 2 odvojena kreveta i pogledom na more ili tropske vrtove.
-Sawangan Club Junior Suite 88 m²: Kao Sawangan Junior suite, s vlastitom Check-in i Check-out uslugom, uslugom peglanja za 3 odjevna predmeta na dolasku i pristupom klubskom salonu, gdje se poslužuju dnevni kontinentalni doručak (7-11 sati ), lagani ručak (12-14 sati), poslijepodnevni čaj (14:30 do 16:30), navečer predjela i kokteli (17-20 sati), kao i zalogaji i pića (20-22 pm).
-The Ritz-Carlton Suite (49) cca 128 metara kvadratnih: Kao Sawangan junior suite, s odvojenom blagovaonicom i Blue-ray playerom.
-The Ritz-Carlton Club Suite cca 128 kvadratnih metara: Kao The Ritz-Carlton Suite, sa svim sadržajima u klubskom salonu.
-The Pool Pavilion (18) cca 97 metara kvadratnih: Kao The Ritz-Carlton Suite, s kadom i odvojenim tušem za unutarnju i vanjsku upotrebu i pristupom zajedničkom laguna-bazenu.

Prehrana

Buffet doručak uključen u Senses-u. Gosti Club Suite-a dobivaju kontinentalni doručak u klubskom salonu. Kod rezerviranog polupansiona su uključena dodatna 3 slijeda za ručak ili večeru.

Kulinarika

Japanski Raku nudi sushi i sashimi s pogledom na Indijski ocean. S otvorenom kuhinjom se prezentira Bejana, u kojoj se nude indonezijska kuhinja i pan-azijska jela. U The Beach Grill, možete ručati direktno na bijelim pješčanim plažama tijekom dana i večeri u elegantnoj, romantičnoj atmosferi. Ručak i večera, tapas i kokteli za zalazak sunca poslužuju se u Pool Bar Breezes-u. U srcu naselja nazali se Senses, gdje se doručak poslužuje svakodnevno. Popodnevni čaj, lagane obroke i koktele s jedinstvenim pogledom na more ćete doživjeti u Ritz-Carlton Bar & Lounge-u.

Sadržaji

Sa gornjeg dijela naselja sa predvorja, 2 restorana i bara može doći staklenim liftom do privatne plaže, Suit-a i Villa kao i do 4 drugih restorana, bar-a na bazenu, bazena, Ritz Kids-a (od 4 do 16 godina), fitness centra, spa i Boutique-a. Za Mladence: Romantično uređena vila / paviljon na dolasku, 1 x doručak u Suite-u / Paviljon za medeni mjesec. Osim toga, 1 x 60-ak minuta Spa-tretman bez naknade za max. 2 osoba za 5 noći Minimalnog boravka. Molimo vas da prilikom rezervacije navedete da ste na medenome mjesecu.

Beauty and Wellness

Spa The Ritz-Carlton je okružen tradicionalnim Balinese vrtom, prirodom, kulturom, tradicijom i duhovnosti i utječe na vašu unutarnju i vanjsku ravnotežu. Spa vila ima 14 soba za tretmane i hidro bazen. Za naknadu: tretmani i masaže.

Sport i slobodno vrijeme

Fitness centar. Naknada: kajak, ostali vodeni sportovi (5 km), jedrenje, noćno ronjenje. Bali National Golf Club sa terenom od 18 rupa (oko 5 minuta –rezervacije je moguće napraviti putem recepcije).

The Ritz-Carlton, Bali