Bali | Maya Sanur Resort & Spa

Kategorija :
Odredište :
Bali
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Maya Sanur Resort & Spa


od 4.740 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Kombinacija elemenata suvremenih, stilskih i autentičnih stilova Bali-a čini hotel posebnim. Ima 2 bazena za hlađenje i 3 restorana za uživanje u blagovaonici.Ekskluzivno uređeni resort na plaži s elementima stila Balia. Hotel nudi 3 bazena s dječjim bazenom u blizini plaže i 158 metara bazen na 4-kata hotela. Za Vašu fizičku dobrobit na raspolaganju su Vam restoran Reef na plaži s azijskim i zapadnjačkim jelima i svježim plodovima mora, restoran Graze s malim jelima na ulici, a restoran Kuu poslužuje jela japanske kuhinje. U Tree Bar-u se nude osvježavajuća pića s pogledom na plažu. Spa (uz nadoplatu), knjižnica i odmaralište s ormarićima, toaletima i tuševima, ispunjavaju ponudu. Wi-Fi u cijelom naselju.

Položaj

Samo odvojen malom šetnicom pješčane plaže od Sanura. Hotel se nalazi u samom središtu Sanura sa brojnim restoranima, barovima i trgovinama. Odredišna zračna luka: Denpasar je udaljena oko 15 km.

Sobe

Broj soba: 103

-Deluxe Garden View: 52 četvornih metara, moderne, prostrane sobe. Odvojeni tuš / WC, odvojeni tuš, sušilo za kosu, ogrtač / papuče, TV ravnog ekrana, telefon, WLAN, glačalo, klima uređaj, mini bar, aparat za pripremu kave i čaja, sef i balkon sa stolom i stolicama.

-Deluxe Lagoon View: 58 metara kvadratnih, sadržaj kao kod Deluxe Garden View-a. Tip sobe se nalazi na 2., 3. ili 4. katu i gleda na bazen lagune. Na balkonu se nalazi krevet za odmaranje.

-Deluxe Lagoon Access: 58 metara kvadratnih, sadržaj kao kod Deluxe Lagoon View. Sobe se nalaze u prizemlju s izravnim pristupom bazenu s privatne terase.

-Beachfront Pool Suite: 100 metara kvadratnih uključujući vanjski prostor, sadržaj kao kod Deluxe Garden View s odvojenim dnevnim boravkom i vrtom sa bazenom (24 metara kvadratnih).


Prehrana

Bogati švedski stol za doručak uključen. Kod rezerviranog polupansiona je za ručak ili večeru uključen meni u 3 slijeda u svim restoranima.

Sadržaji

Mladenci će dobiti kolač i cvjetnu kupku.

Sport i slobodno vrijeme

Uključujući: fitness centar, jutarnju jogu. Za naknadu: privatni satovi joge.

Maya Sanur Resort & Spa