Bali | Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve

Kategorija :
Odredište :
Bali
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve


od 2.049 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

U regiji poznatoj po svojoj umjetnosti i rukotvorinama i hramovima i prekrasnoj prirodi, ovaj luksuzni resort nudi savršenu bazu za istraživanje unutrašnjosti otoka Bali-a.

Položaj

Smješten između polja riže i rijeke Ayung. Zračna luka Ngurah Rai International je oko 37 km udaljena.

Sobe

60 luksuznih vila i apartmana. Opremljeni s mramornim kupaonicama, odvojenim kišnim tušem, kadom, sušilom za kosu, ogrtačem, SAT TV-om (plosnatim zaslonom), telefonom, iPod docking station-om, Wi-Fi-em (besplatno), čajem / aparatom za kavu, mini bar-om, sef-om, klima-uređaj-em i batlerom.

-Reserve Suite (25) je oko 100 četvornih metara: Udoban apartman sa walk-in ormarom, verandom, sofom na rasklapanje i pogledom na polja riže.
-Mandapa Suite (10) cca 145 metara kvadratnih: Kao i Reserve Suite, s kombiniranom dnevnom / spavaćom sobom i odvojenom kupaonicom za goste.
- One Bedroom Pool Villa (6) oko 430 kvadratnih metara (oko 110 četvornih metara je dnevni boravak): S velikim Balinese vrtom s prostorom za sjedenje, vanjskim tušem, privatnim bazenom (45 m²) i pogledom na vrt.
-One Bedroom Riverfront Pool Villa cca 430 metara kvadratnih (cca 110 m² dnevni boravak): kao One Bedroom Pool Villa, smješten na rijeci.
-One Bedroom Rice Terrace Pool Villa (4) oko 430 metara kvadratnih: Kao One Bedroom Pool Villa, s pogledom na polja riže.

Prehrana

Buffet doručak u Sawah Terasi uključen. Kod rezerviranog polupansiona je dodatna večera u Sawah Terasi, Pool Bar-u ili u baru Library.

Kulinarika

Fine Dining Restoran nudi mediteransku kuhinju s pogledom na rijeku Ayung. Sawah Terasa servira međunarodna jela i odabrane Indonezijske i kantonske specijalitete na otvorenom, sa zastorom. Bar uz bazen nudi zdravu hranu i lake zalogaje s pogledom na rižina polja. Pića, grickalice i popodnevni čaj se poslužuju u opuštenoj atmosferi u baru Library.

Sadržaji

Sadržaji uključuje 4 restorana, 4 bara, 2 bazena, knjižnicu, yoga studio, iznajmljivanje bicikala, spa sa 8 soba za tretmane (od čega 4 su za parove), teretanu i butik.

Beauty and Wellness

Spa sa 8 soba za tretmane (od čega 4 su za parove).

Sport i slobodno vrijeme

Teretana i yoga studio

Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve