Bali | Legian Beach Hotel, Bali

Kategorija :
Odredište :
Bali
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Legian Beach Hotel, Bali


od 3.593 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Ovaj popularni hotel s glavnom kućom i bungalovima odvojen je od plaže stazom. Također je moguće rezervirati All Inclusive.Zgrada koja je izgrađena u Bali-evom stilu se nalazi u prekrasnom, egzotičnom vrtu. Hotel se sastoji od bungalova s po 2-3 jedinice i glavne kuće. Opsežna zelena površina i ljubazna osobna usluga nude vam unatoč blizini živahnog Kuta ugodni odmor i opuštanje. Na usluziu su Vam 5 restorana na otvorenom i 4 bara za vaše fizičko blagostanje. Hotel ima 2 bazena s dječjim bazenom, 2 jacuzzija i bar u bazenu. Kod bazena su na raspolaganju i ležaljke i suncobrani. „Usadha“ Spa (uz naknadu) nudi masaže i druge tretmane. Wi-Fi u cijelom naselju.

Položaj

Samo odvojen malom stazom od duge, Legian plaže sitnog zrna . U centar živahne Kuta-e sa svim svojim restoranima, barovima i trgovinama dođete za samo nekoliko minuta pješice. Odredišna zračna luka Denpasar je udaljena oko 5 km.

Sobe

Broj soba 229.

-Superior: 31 metara kvadratnih, smještena u glavnoj zgradi, u istočnom dijelu kompleksa. Opremljena s kaučem na razvlačenje, kadom / WC, sušilom za kosu, TV ravnog ekrana, DVD playerom, telefonom, WLAN-om, klima uređajem, mini barom, aparatom za kavu / čaj, sefom i balkonom ili terasom s pogledom na vrt i parkiralište.

-Deluxe: 45 četvornih metara, sadržaj kao kod Superior sobe, prostranija s kaučem.

-Deluxe Garden Bungalow: 37 četvornih metara, kao što je Superior soba, bungalovi sa 2-3 stambene jedinice svaki, prostrani, udobno opremljeni, s terasom, nalaze se u vrtu.

-Deluxe Beach Bungalow: 48 četvornih metara, sadržaj kao kod Deluxe Garden Bungalow-a, bliže plaži i bazenu.

-Deluxe Pool Villa: 112 metara kvadratnih uključuje vanjsku površinu od čega je 39 metara kvadratnih stambene površine. Sadržaj kao kod Deluxe Garden Bungalow-a, dodatno s jacuzzijem u kupaonici, malim privatnim bazenom (2,2 x 7m) i kišnim tušem. Gosti ove kategorije imaju pristup Lila Chita Longe-u, otvorenom od 11 do 19 sati. U Lounge-u ćete dobiti pored svega ostalog cjelodnevna bezalkoholna pića, kavu / čaj i grickalice te od 17 do 18 sati koktele. U Lounge-u nisu dozvoljena djeca do 12 godina.


Prehrana

Bogati švedski stol za doručak uključen. Kod rezerviranog polupansiona je za ručak ili večeru uključen izbornik u 3 slijeda (a la carte). Kod rezervirane All Inclusive usluge uključeni su doručak, ručak i večera.

Kulinarika

A la carte restoran. 5 restorana, hotelski bar.

Sadržaji

Broj vanjskih bazena: 2. Bar uz bazen. Ležaljke, suncobrani na raspolaganju, vanjski bazen u hotelu / kompleksu. Parking:Parking u hotelu.

Zabava

Večernji događaji su djelomično tradicionalni plesni nastupi.

Beauty and Wellness

Jacuzzi u hotelu / kompleksu, klasični tretmani / masaže u hotelu / kompleksu.

Sadržaji za djecu

Dječji izbornici. Usluga čuvanja djece.

Sport i slobodno vrijeme

Uključeno: Thai Chi, teretana. Uz naknadu: škola surfanja i škola ronjenja na plaži. Besplatan teniski teren: N. Teniski teren u sklopu hotela / kompleksa. Teniski teren s reflektorom. Broj teniskih terena: 1. Surfanje. Udaljenost od škole surfanja: 10 m, škola ronjenja.

Legian Beach Hotel, Bali