Bali | Grand Hyatt, Bali

Kategorija :
Odredište :
Bali
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Grand Hyatt, Bali


od 4.725 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Prostrano, luksuzno odmaralište s modernim balkonskim stilom. Tropski vrt s ribnjacima, lagunama i pogledom na more idealno je mjesto za opuštanje. Izvaljen kompleks je modeliran u skladu sa bezbrojnim barama, fontanama i slapovima sela Bali-a. Posebna značajka je Pasar Senggol, noćna tržnica sa svježe pripremljenom hranom i svakodnevnim plesnim nastupima. Kulinarske užitke uključuju 5 restorana i 3 bara. Za hlađenje stoje na raspolaganju 5 spremna bazena s dječjim bazenom. Na bazenu i na plaži su dostupne ležaljke i suncobrani. Wi-Fi u cijelom naselju.

Položaj

Nalazi se na dugoj plaži Nusa Dua-e. Pješačka udaljenost do malog trgovačkog centra "Bali Collection". Odredišna zračna luka Denpasar je udaljena oko 12 km.

Sobe

Broj soba: 636.

 -Grand: 49 metara kvadratnih, sa kadom / WC-om, odvojenim tušem, sušilom za kosu, ogrtačem / papučama, TV-om, telefonom, WLAN-om, glačalom (na upit), klima uređajem, mini barom, aparatom za kavu / čaj, sefom, balkonom ili terasom, pogled na vrt.

-Ocean View: 49 metara kvadratnih, sadržaj kao kod Grand sobe, s pogledom na more.

-Grand Club Garden: 49 četvornih metara, sadržaj kao Grand Inclusive Club usluge: besplatni pristup Club Loungeu s odvojenim bazenom. Ovdje ćete dobiti doručak, cjelodnevnu kavu / čaj, kao i alkoholna pića i grickalice od 17-19 sata.

-Grand Club Deluxe Garden: 52 četvornih metara, sadržaji i klubske usluge kao kod Grand Club Garden sobe, sobe su dodatno opremljene kaučem na razvlačenje i DVD playerom.


Prehrana

Kategorija Grand / Ocean View: američki doručak uključen u "Garden Café-u", "Salsa Verde-u" ili "Watercourt Restaurant-u". Garden Club / Grand Club Deluxe Garden kategorija: kontinentalni doručak uključen u Club Lounge-u. Kod rezerviranog polupansiona je uključena večera, kod rezervianog punog pansiona je dodatno uključen ručak (sa meni-em u 3 slijeda). Jastog nije uključen. Japanski restoran nije dostupan za polupansion i puni pansion.

Kulinarika

A la carte restoran. Broj restorana: 5. Vrsta bara: Hotelski bar.

Sadržaji

Parking u hotelu / kompleksu. Naknada za parkiranje.

Beauty and Wellness

U "Kriya Spa" možete očekivati odličnu spa ponuda (uz nadoplatu). Uključeno: Sauna, parna kupelj u Bay Clubu.

Sport i slobodno vrijeme

Uključeno: stolni tenis, fitness centar. Uz naknadu: tenis, squash, surfanje, ronjenje.

Grand Hyatt, Bali