Bali | Four Seasons Resort Bali at Jimbaran Bay

Kategorija :
Odredište :
Bali
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Four Seasons Resort Bali at Jimbaran Bay


od 2.999 kn


Rezerviraj

  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Smješten na brežuljku na prekrasnoj pješčanoj plaži Jimbaran, luksuzno odmaralište poznato je po svojoj maksimalnoj udobnosti, osobnoj usluzi i izvrsnim objektima već dugi niz godina.

Položaj

Luksuzne Ville u Balinezijskom stilu na terasama Bukit Permai-a -na "rajskom brdu" u Jimbaran Bay-u. Veličanstveni tropski vrtovi se šire do jedne od najljepših plaža na Baliju i jednog od najljepših pogleda na horizont. Zračna luka je oko 10 km udaljena

Sobe

147 odvojenih vila sa spavaćim sobama i polu-otvorenim dnevnim paviljonom u Balinese stilu su po uzoru na tradicionalne Balinese domove i lagano su smještene u brdima. Svaka vila je okružena zidom, privatnim vrtom i gostima nudi potpuni mir i privatnost. Imaju spavaću sobu s garderobom, mramornu kupaonicu, odvojeni unutarnjim i vanjskim tuš, samostojeću kadu, sušilo za kosu, plazma TV, DVD player (iznajmljivanje DVD-a u knjižnici), telefon, radio, glačalo / dasku za glačanje, kuhalo za kavu / čaj, mini bar (unutarnji i vanjski), sef i klima uređaj. Otvoreni dnevni boravak s kaučem i blagovaonicom je na terasi s privatnim bazenom i ležaljkama.

-One Bedroom Villa (49) oko 204 kvadratnih metara (oko 55 četvornih metara je dnevni boravak): nježno smještena u brdima s bazenom (oko 12 m²) i pogledom na vrt.
-One Bedroom Ocean View Vila (39) oko 204 kvadratnih metara (oko 55 četvornih metara je dnevni boravak): Na brdu s ograničenim pogledom na more zbog vegetacije.
-One Bedroom Deluxe Ocean View Villa (26) oko 204 kvadratnih metara (oko 55 četvornih metara je dnevni boravak): iste karakteristike ima kao i One Bedroom Ocean View Villa, s čistim pogledom na Jimbaran Bay i more.
-One Bedroom Ocean Front Villa (25) oko 204 kvadratnih metara (oko 55 četvornih metara je dnevni boravak): u blizini plaže (najniži dio terase), s pogledom na Jimbaran Bay.

Prehrana

kontinentalni doručak i topli doručak (npr. riža, omlet - dostupni po narudžbi i svježe pripravljeni) u Taman Wantilan-u uključeni. Kod rezerviranog polupansiona je dodatna večera (meni u 3 slijeda) u Taman Wantilan-u ili u Sundara-i. Kod rezerviranog punog pansiona je dodatan ručak (meni u 3 slijeda) u Pool Terrace Cafe-u ili u Sundara-u.

Kulinarika

Novi Sundara na samoj plaži poslužuje ribu, plodove mora, tjesteninu, hamburgere, sushi i pizzu. U Taman Wantilan možete uživati u regionalnim jelima s odgovarajućim vinima i večernjoj zabavi. Pool Terrace Café poslužuje jela međunarodne kuhinje. Kokteli i popodnevni čaj se poslužuje na terasi i lounge bar-u.

Sadržaji

Uživajte u kulinarskoj ponudi, kao i sportskoj i wellness ponudi, kao i dva bazena s 7metara visokim vodopadom i dječjim bazenom u novo renoviranom Jimba Kids Club (skrb na engleskom jeziku za dijete do 12 godina, bez naknade). 24-satna usluga za prijenos Buggy-em. Za Mladence: Mnogo cvijeća, kolač i cvijetna kupka po dolasku i ne naplaćuju se na medenome mjesecu. Molimo vas da prilikom rezervacije kazete da ste na medenome mjesecu.

Beauty and Wellness

Spa sa slapom nudi u 1.000 m² 8 soba za tretmane uključujući toplu i hladnu spa vodu. Spa Juice Bar poslužuje zdrava jela i pića. Naknada: Tretmani tijela Lulur Jimbaran metodom, balineske i orijentalne masaže, aromaterapije i refleksološke masaže, tretmani algama, frizer, manikure i pedikure.

Sport i slobodno vrijeme

Tenis (2 teniska terena s umjetnom travom i reflektorima), fitness centar, kanu, jedrenje na dasci, katamaran, Buggyboard-i. Naknada: sati kuhanja.

Four Seasons Resort Bali at Jimbaran Bay