Bali | Bali Mandira Beach Resort & Spa, Bali

Kategorija :
Odredište :
Bali
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Bali Mandira Beach Resort & Spa, Bali


od 2.610 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Ovaj udoban resort na plaži ima veliki bazen i uređeni vrt. Klubske usluge su uključene kod nekih vrsta soba.Cijeli kompleks okružen je tropskim vrtom i sastoji se od 2 glavne kuće i vikendice. Postoje dva restorana, dva bazena, dječji bazen, vodeni tobogan, bar u bazenu i jacuzzi. Tu je i dječji klub, trgovački centar i Spa (uz nadoplatu).Wi Fi.

Položaj

Odvojen od plaže malom cestom. Živahna Kuta je na pješačkoj udaljenosti. Odredišna zračna luka Denpasar je udaljena oko 6 km.

Sobe

Broj soba: 191.

-Superior: 34 metara kvadratnih, smješten u glavnoj zgradi. Sa kadom / WC-om, sušilom za kosu, papučama, TV-om, telefonom, WLAN-om, klima uređajem, mini barom, aparatom za kavu / čaj, sefom, balkonom ili terasom.

-Deluxe Cottage: 32 metara kvadratnih, vikendica (na dva kata, 8 jedinica), u prizemlju s terasom. Opremljena kao Superior soba, dodatno s vanjskim tušem.

-Deluxe Club Cottage: 32 četvornih metara, sadržaj kao kod Deluxe Cottage-a. Jednokatna vikendica ili dvokatna vikendica. Uključuje usluge kluba: Pristup Club Lounge-u (od 11 do 23 sata), gdje možete uživati u bezalkoholnim pićima, sladoledu, voću i laganim jelima cijeli dan, popodnevnom čaju s kolačima od 15 do 17 sati i alkoholnim pićima poput vina, pive i koktela od 17 do 18 sati.

-Private Courtyard Club: 54 četvornih metara, sadžaj kao kod Superior sobe i Club usluge kao kod Deluxe Club Cottage-a. Nalazi se u prizemlju s vanjskom kadom u privatnom dvorištu.

-Club Villa: 94 metara kvadratnih, sadržaj kao kod Superior sobe i Club usluge kao kod Deluxe Club Cottage-a. Ove ekskluzivne vile su samostalne s privatnim bazenom s ležaljkama za sunčanje.


Prehrana

Bogati švedski stol za doručak uključen. Kod rezerviranog polupansiona, ručak ili večera uključen. Kod rezerviranog punog pansiona ručak i večeru uključeni. Kod rezervirane All Inclusive usluge su doručak, ručak i večera u svim restoranima (osim Azul Beach Club) uključeni.

Sadržaji

Restoran s vanjskom terasom. Broj restorana: 2. Hotelski bar. Parking u hotelu / kompleksu.

Beauty and Wellness

Whirlpool u hotelu / području. Klasični tretmani / masaže u hotelu / kompleksu. Frizerski salon u hotelu / kompleksu.

Sport i slobodno vrijeme

Uključeno: stolni tenis, satovi ronjenja u bazenu. Za naknadu: ronjenje, surfanje, joga. Fitness centar u hotelu / kompleksu. Besplatan teniski teren. Teniski teren udaljen 100 m.

Bali Mandira Beach Resort & Spa, Bali