Bali | Alila Villas Uluwatu

Kategorija :
Odredište :
Bali
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Alila Villas Uluwatu


od 2.888 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Dizajn kreativnosti u kombinaciji s povremenim luksuzom, visoko iznad litica na jugu Bali-a. Uživajte u bazenu uvašoj vili i opustite se u Spa ili u nekom od izvrsnih restorana. Kompleks sa vilama nalazi se na vapnenačkoj litici stotinu metara iznad Indijskog oceana na jugu Bali-a. Nalazi se na 15 hektara, gore gdje se vile skladno uklapaju, kao i 2 restorana, barovi, Spa i Wellness područje, Yoga i Pilates studio, butik i knjižnica. Wi-Fi je dostupan u cijelom naselju (bez naplate). Opuštanje nudi impresivan bazen od 50 metara s palmama. Zračna luka je udaljena oko 15 km.

Sobe

Izraženi su jasni oblici i koriste se prirodni materijali poput ratana, kamena i drva kod 65 samostalnih vila. Suvremeni dizajn s tradicionalnim Balineskim elementima stvora jedinstveni sveukupni doživljaj, te gost može uživati u najboljem iz svog privatnog bazena. Sve vile imaju kupaonicu, odvojeni tuš, vanjski tuš, sušilo za kosu, ogrtače za kupanje, satelitske kanale (ravni ekran), iPod docking station, DVD player, telefon, Wi-Fi (bez naplate), aparat za pripremu čaja / kave, mini bar, sef i klima uređaj. Izvan mjesta s malim vrtom, terasom, kabinom s dnevnim ležajima i privatni bazenom. Butler usluga.

-One Bedroom Pool Villa (56) cca 291 metara kvadratnih ukupne površine. Komforna vila sa King size krevetom ili 2 odvojena kreveta i pogledom na vrt ili more.

-Two Bedroom Pool Villa (3) približno 2.000 četvornih metara ukupne površine. Iznad mjesta na padini, s 2 spavaće sobe, 2 king size kreveta i 2 kupaonice, bazenom (21 m) i pogledom na more.

-Three Bedroom Pool Villa (6) oko 2.000-3.000 četvornih metara ukupne površine. Kao i Two Bedroom Pool Villa ali smještena izravno na stijenama s trećom spavaćom sobom, trećom kupaonicom i odvojenim dnevnim boravkom / blagovaonom, natkrivenom terasom i kuhinjom.

Prehrana

Doručak à la carte u vlastitoj vili ili u CIRE-u je uključen. Kod rezerviranog polupansiona je dodatna večera u 3 slijeda, kod rezerviranog punog pansiona su u 3 slijeda uključeni ručak i večera.

Kulinarika

The Warung nudi tradicionalna Balineska i indonezijska jela. U prestižnom CIRE-u se nudi zapadnjačka kuhinja.

Beauty and Wellness

Opuštanje i pomlađivanje nudi Spa Alila s pet spa Vila. Gosti mogu birati između različitih balineskih masaža i tretmana ljepote. Svaka primjena kombinirana azijske i zapadne elemente koji koriste prirodne proizvode. Za naknadu: tretmani i masaže.

Sport i slobodno vrijeme

Fitness centar, tajlandski chi, pilates, balansiranje tijela i yoga (tečaj yoge svakodnevno 9-10 ujutro u paviljonu), brdski biciklizam.

Alila Villas Uluwatu