Anguilla | Viceroy Anguilla

Kategorija :
Odredište :
Anguilla
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Viceroy Anguilla


od 4.412 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Luxury Resort na najljepšim plažama na svijetu. Naselje je izgrađeno modernim i profinjenim dizajnom.

Položaj

Nalazi se na zapadnoj obali otoka na dvije plaže. Zračna luka Angvila je udaljena oko 8 km.

Sobe

Sobe: 166

-Viceroy Resortview: oko 45 četvornih metara, moderni i ukusni dekor od Kelly Wearstler, prostor za sjedenje, kupaonica / WC, odvojeni zaseban Walk-in-tuš, TV, telefon, pristup internetu (Wi-Fi, uključeno), klima uređaj, ventilator, mini bar, sef za prijenosno računalo, balkon s pogledom na vrt.
-Viceroy Oceanview Studio: oko 45-60 četvornih metara, kao što je Viceroy Resortview, s bazenom za opuštanje i pogledom na more.
-One Bedroom Suite Oceanview: oko 90 četvornih metara, kao što je Viceroy Resortview, odvojeni WC, odvojena spavaća soba, velika terasa ili balkon s prostorom za sjedenje, bazen za opuštanje i pogled na more.
-One Bedroom Residence Oceanview: oko 129-144 kvadrata, kao što je One Bedroom Suite Oceanview, veći i s kuhinjom.
-Two Bedroom Residence Oceanview: oko 151 četvornih metara, kao što je Viceroy Resortview, 2 kupaonice, 2 spavaće sobe, potpuno opremljena kuhinja i 2 balkona ili terase, svaka s bazenom za opuštanje i pogledom na more.
-Four Bedroom Villa Oceanfront: cca 355 metara kvadratnih, samostojeća vila s vrtovima i velikim bazenom i prostorom za roštiljanje. Za vrijeme boravka su batler usluga i golf-cart na raspolaganju. Kao i Two Bedroom Residence Oceanview, 4 spavaće sobe, 3 kupaonice, direktno na moru.

Prehrana

Kontinentalni doručak, puni pansion je moguće rezervirati.

Sadržaji

Tipična izvrsna kuhinja Anguilla-e se nudi u ukupno 4 restorana: na "Coba" (u kombinaciji sa talijanskom kuhinjom), na "Aleta" (u kombinaciji sa Karibskom i međunarodnom kuhinjom), na "Bamboo Bar & Grill-u" na plaži i "The Half Shell-u" s mediteranskim specijalitetima. Lagani obroci se poslužuju u "Sunset Lounge-u" i 2 bara pružaju osvježenje. Dva infinity bazena se nalaze iznad razine mora (jedan je samo za odrasle) i obiteljski bazen na plaži. Pozivamo vas da se opustite. Stolice, suncobrani i ručnici se nalaze na bazenu i plaži. Na raspolaganju su razne trgovine i područja bežičnog interneta (uključeno).

Zabava

Redovito glazba uživo, ponedjeljkom Manager's koktel party, ronilačko putovanje na Sandy Island (uz naplatu).

Beauty and Wellness

U "The Spa at Viceroy Anguilla" nudi širok izbor masaža i tretmana, joge i sate individualnih treninga.

Sadržaji za djecu

"Generation V" -Kinderklub (4-11 godina), Teenklub (12-17 godina) za naknadu.

Sport i slobodno vrijeme

Uključeno: fitness centar, 3 teniska terena s reflektorima, odbojka na pijesku, kroket, ronjenje sa opremom, jedrenje na dasci, Hobie Cat, kajak. Naknada: spinning, yoga, wakeboarding, duboki morski ribolov, jahanje.

Viceroy Anguilla