Anguilla | Cap Juluca Resort

Kategorija :
Odredište :
Anguilla
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Cap Juluca Resort


od 4.058 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Klasična karibska elegancija. Elegantan, 724 hektara, luksuznog razvoja, izgrađen u maurskom stilu i jedan je od "vodećih hotela u svijetu".

Položaj

Izravno na 4 km dugoj plaži Maundays Bay. Zračna luka Angvila je udaljena oko 11 km.

Sobe

Sobe: 98 soba i apartmana u 18 vila, sve samo nekoliko koraka od plaže.

-Beachfront Superior: 65 m² u prizemlju, walk-in tuš / WC, Molton Brown® proizvodi za kupanje, sušilo za kosu, ogrtači, TV, iPod station, telefon, pristup internetu (Wi-Fi, uključeno), glačalo / daska za glačanje, klima uređaj, ventilator, mini bar (voda uključena), aparat za kavu / čaj, sef, terasa s pogledom na more.
-Beachfront Premium: oko 73 četvornih metara, kao što je Beachfront Superior, sa kadom i odvojenim tušem, odvojenim WC-om.
-Beachfront Luxury: oko 73 četvornih metara, kao što je Beachfront Premium, druga terasa ili krovna terasa.
-Beachfront Juniorsuite: oko 102 četvornih metara, kao što je Beachfront Premium, u prizemlju ili na prvom katu, s luksuzno opremljenom kupaonicom s dvostrukom kupkom.

Prehrana

Kontinentalni doručak na privatnoj terasi je uključen. Polupansion ili puni pansion je moguće rezervirati.

Sadržaji

Za gastronomski užitak se brinu gurmanski restorani "Pimms" (Euro-karipska kuhinja) i "Spice" (azijska kuhinja) i restoran na plaži „Blue“. Naselje "Maundays Club" je na samoj plaži. Na bazenu s terasom za sunčanje i ležaljkama su suncobrani i ručnici na raspolaganju, a na plaži se gostima poslužuju hladna osvježenja na stolicama. Dodatne pogodnosti su Spa tretmani u sobi ili na plaži (uz nadoplatu).

Više Inclusive:
-popodnevni čaj,
-Prvo punjenje mini bara

Zabava

Povremeno večernje zabave uz živu glazbu, tjedno Manager's koktel party.

Sport i slobodno vrijeme

Uključeno: 6 teniskih terena s reflektorima, fitness centar, kajak, jedrenje, ronjenje s opremom, jedrenje na dasci. Za naknadu: ronjenje, yoga, pilates, skijanje na vodi. Golf: Do Greg Norman-dizajniranog 18-rupnog terena "Temenos Golf Course" je kratka vožnja.

Cap Juluca Resort