Umag | Kempinski Hotel Adriatic

Kategorija :
Odredište :
Umag
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Akcija


od 900 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Na velikom prostoru sa privatnim vilama. Luksuzan hotel sa izrazitim šarmom i pravim glamurom, sa prvoklasnom uslugom. Restoran sa terasom, restoran „Kanova“ sa istarskim specijalitetima, A la Carte restoran, bar sa prostorima za odmaranje, lobi-lounge dnevni bar, Wireless LAN, whirlpool, zatvoreni bazen (15 x 10 m), lift, bazen (24 x 14m), terasa za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima, ležaljke i suncobrani na plaži, bar pored bazena, bar na plaži, podzemna garaža (doplata).

Položaj

Oko 500m do mora, u blagoj hladovini, divan panoramski pogled preko mora i zaljeva Portorož / Slovenija, a vide se i talijanske Alpe. Oko 500m do hotelske plaže od šljunka. Centar Umaga je udaljen oko 11km.

Sobe

186 soba. Komforne i elegantne, oko 41metara kvadratnih, kada ili tuš/WC, sušilo za kosu, ogrtači, radio, telefon, Sat.TV, Pay TV, Wireless LAN, minibar, sef za iznajmljivanje, klima (oko 15.6. do 15.9.), balkon (DJ).

- DJA/EJA: sužen, pogled na more sa bočne strane.
- DJM: luksuzno opremljeni, pogled na more.
- KJA: Juniorsuite, oko 52metara kvadratnih sa mjestima za sjedenje i pogledom na golf igralište.
- KJM: Juniorsuite, oko 52metara kvadratnih sa mjestima za sjedenje i pogledom na more.
1/1=1/2 (DJA) za jednu osobu.

Prehrana

Doručak švedski stol, kod polupansiona dodatno navečer meni od 3 jela.

Beauty and Wellness

Wellness: Uključeno: Parna kupaonica, sauna, lakonijum, tepidarijum, kaldarijum, hamam. Uz doplatu: oko 3000 metara kvadratnih veliki Wellness centar gdje se nalaze solarijum, masaže, salon za ljepotu sa različitim tretmanima.

Sadržaji za djecu

Uključeno u cijenu: Usluga brige o djeci za djecu od 4 do 12 godina (oko 1.5. do 31.10., 5 x nedjeljom), bazen za djecu, igralište. Uz doplatu: Babysitter na upit.

Sport i slobodno vrijeme

Uključeno: Prostor za fitness. Uz doplatu: 4 teniska terena, golf teren sa 18 rupa, jedrenje, surfanje, skijanje na vodi i ronjenje u Umagu (oko 15.6. do 15.9.), iznajmljivanje brodića.

Akcija