Putovanje Vlakom | Maharaja's Express-Indijski Splendour

Kategorija :
Odredište :
Putovanje Vlakom
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Maharaja's Express-Indijski Splendour


od 41.738 kn


Rezerviraj


Općenito

Maharajas' Express, Indija – jedinstvena vožnja. Buđenje u Indijskoj kulturnoj baštini u udobnosti najfinijih luksuznih vlakova na svijetu je specijalitet Maharajas' Expressa. Ekspresno prethodno iskustvo vlakova Maharaje pomaže da se posebno osjećate. Život u vlaku je kao kraljevstvo, tijekom putovanja uzduž i poprijeko nevjerojatne Indije. Doživjeti ćete fantaziju-priču o proteklom razdoblju kako ćete ići u sređene kabine i uživati u finoj kuhinji u luksuzu od pet zvjezdica. Spremite se na putovanje vlakom Maharaja Express-a po Indiji kroz njenu slavnu, konstantno promijenjivu povijest. Pravilno imenovan kao Indian Orient Express Europe, Maharajas Express je " Vlak prve linije luksuza na svijetu" na World Travel Awards-u koji se održava se već nekoliko godina za redom u 2012.2013 i 2014.

Sobe

-Maharajas 'Express Presidential Suite - palača na kotačima/tračnicama . Maharajas Express, vlak koji redefinira bogatstvo i udobnost. Nudi spoj sjaja prošlih indijskih kneževskih doba i iskustva međunarodnim standardima današnjeg velikodušnog života. Stilski unutrašnjost kabine Presidential Suite-a ima 136.5504 metara i Suite je jedan od svoje vrste među međunarodnim vlakovima. Moderni dekor i topao ambijent vas dovode do krila finog života. Predsjednički apartman je pod nazivom 'Navratana' (devet dragulja), a sastoji se od velikog dnevnog boravka, master dvokrevetne spavaće sobe, spavaća soba s dva ležaja. WC koji je vezan za master spavaću sobu ima kadu. Tema Predsjedničkog apartmana je lotus. Gosti na brodu imaju ekskluzivno dostupnog osobnog slugu. Gostima Suite-a se nudi ekskluzivni vodič, koji poznaje strane jezike, kao i luksuzni automobil za voežnje. Prostor Kabine: 136.5504 m Prtljažni prostor ispod kreveta,TV program uživo, Wi-Fi Internet, ugradnja telefona, DVD, LCD zaslon, garderoba, osobna sigurnost, kontrolirani klima uređaj za kabinu, plahte i ručnici se mijenjaju svaki dan, ili po zahtjevu, grickalice, čaj, kava, voda u boci i struja dostupni u svakom trenutku, posebna usluga batlera,tuš s toplom i hladnom vodom, WC, Cuenca, ogrtači, papuče, sušilo za kosu (ventilator ),izbor toaletnih produkata.

-Maharajas 'Express Suite - 67.05600 metara veliki apartmani u Maharajas Express redefiniraju luksuz. Vlakovi sa apartmanima su jednostavno imenovani nakon značajnih dragulja Heera (dijamant) * Neelam (Plavi safir). Sva 4 apartmana imaju po dva ležaja i velike slikovite prozore, tako da uvijek možete upijati ljepotu i kulturu Indije. Suite sobe su opremljene dodatnim značajkama kao što su besplatan minibar i kada. Gosti imaju ekskluzivnog osobnog slugu na raspolaganju, da se brine o njihovim potrebama. Suite gostima se nudi ekskluzivni vodič, koji poznaje strane jezike, kao i luksuzni automobil za vožnje. CCTV kamere, detektori dima, vrata sa RFID bravama i na raspolaganju bolničari koji se nude za svaki slučaj. U Maharajas Expressu vam želimo osigurati jedinstveni doživljaj putovanja. Prostor kabine: 67.05600 metara. Prtljažni prostor ispod kreveta,TV program uživo, Wi-Fi Internet, ugradnja telefona, DVD LCD zaslon, garderoba, osobna sigurnost, kontrolirani klima uređaj za kabinu, plahte i ručnici se mijenjaju svaki dan ili po zahtjevu, grickalice, čaj, kava, voda u boci i struja dostupni u svakom trenutku, posebna usluga batlera, tuš s toplom i hladnom vodom, WC, Cuenca, ogrtači, papuče, sušilo za kosu (ventilator), Izbor toaletnih produkata.
 
-Maharajas 'Express Junior Suite: Junior Suite odjeljci su ime dobili po značajnim draguljima Moti (biser), Panna (Emerald), Manik (Rubin), Gomed (Hessonite), Moonga (Coral) i Pukhraj (Sapphire). Odjeljci očaravaju neusporedivim bogatstvom, što dovodi do ukupnog iskustva koje će se dugo pamtiti. Postoji 18 junior apartmana, od kojih 12 imaju dva kreveta i ostalih šest bračni krevet. Svi apartmani imaju velike slikovite prozore sa predivnim pogledom na prolazni krajolik. Svi vagoni su opremljeni s mogućnošću individualne regulacije zraka i vrlo modernim mogućnostima kao što su Live TV, DVD player, LCD TV, Wi-Fi internet. Malo skladište ima u svakom odjeljku vlaka te pored skladišta je sluga na usluzi za personaliziranu uslugu tijekom cijelog dana. Nude se CCTV kamere, detektor dima, vrata sa RFID bravom i danonoćni bolničari koji se mogu dobiti za svaki slučaj. U Maharajas Express-u vam želimo osigurati jedinstveni doživljaj putovanja. Područje Kabina: 45.72000 m Prtljažni prostor ispod kreveta, TV program uživo, Wi-Fi Internet, ugradnja telefona, DVD LCD zaslon, garderoba, osobna sigurnost, kontrolirani klima uređaj za kabinu, plahte i ručnici se mijenjaju svaki dan ili po zahtjevu, grickalice, čaj, kava, voda u boci i struja dostupni u svakom trenutku, posebna usluga batlera, tuš s toplom i hladnom vodom, WC, Cuenca, ogrtač , papuče, sušilo za kosu (ventilator), izbor toaletnih produkata.

-Maharajas' Express-Luxus Cabin : Luksuzne kabine Maharajas Express-a su ime dobile po dragom kamenju kao što su Achat, Firoza (tirkiz), Ametist, Akvamarin i Blutjaspis. Kabine teku elegancijom i udobnosću svjetske klase i u stilu. Kabine nisu ništa manje slavne od nekadašnjeg Maharajas-a. Maharajas Express sastoji se od 20 luksuznih kabina od kojih su 5 dvokrevetne, a ostale su s dva kreveta. Unutarnji zidovi su lijepo obloženi i ukrašeni raskošnim ukrasima. Svaka kabina je klimatizirana, sa tuš-prostorom, umivaonikom i WC-om; i ima velike prozore za pogledom na vanjski krajolik. Sadržaji uključuju 24-satnu uslugu parkiranja, osiguranu pravovremenu uslugu tijekom cijelog putovanja. Druga avantgardna svojstva su komplementarni Wi-Fi internet, međunarodno izravno biranje-telefonska usluga, DVD player, LCD zaslon, live TV, ormar, osobni sef i kontrolirani klima uređaj za kabinu. Prostor kabine: 34.13760 m Prtljažni prostor ispod kreveta, TV program uživo, Wi-Fi Internet, ugradnja telefona, DVD LCD zaslon, garderoba, osobna sigurnost, kontrolirani klima uređaj za kabinu, plahte i ručnici se mijenjaju svaki dan ili po zahtjevu, grickalice, čaj, kava, voda u boci i struja dostupni u svakom trenutku, posebna usluga batlera, tuš s toplom i hladnom vodom, WC, Cuenca, ogrtači, papuče, sušilo za kosu (ventilator), izbor toaletnih produkata.

Sadržaji

TRAJANJE:8 dana Sezona od listopada do travnja
UDALJENOST: Delhi - Mumbai (oko 2767 km)
Ruta putovanja: Delhi - Agra - Ranthambore - Jaipur - Bikaner - Jodhpur - Udaipur - Balasinor – Mumbai
Putovanje kroz čudesa.
Ovaj put ćemo vas odvesti do jednog od sedam svjetskih čuda, Taj Mahal, strasna legenda o vječnoj ljubavi. Istraživat ćete u Nacionalnom parku Ranthambore, bivše lovište Maharajas Jaipur. Putovanje po veličanstvenim utvrdama, palačama, živim tržnicama će vam dati uvid u život Maharajas-a od davnina. Istražite kraljevsku kuhinju, i istražite svijet boja i ukusnih jela. Osigurati ćemo Vam nezaboravno iskustvo i neprocjenjive uspomene s Maharajas Express-om.

 ITINERAR

-1. dan - Delhi - Agra
20:45 Dobrodošlica i registracija, formalnosti u Delhi Safdarjung željezničkom kolodvoru.
21:30 Večera u vlaku
23:00 Maharajas Express putuje u Agra-u.

-2. dan - Agra
07:00 Dolazak u Agra-u. Nastavak vožnje prema Taj Mahal-u.
09:45 Šampanjac-doručak u Taj Khema-u.
10:45 Povratak u udobnost Maharajas Express-a. Na putu ćete imati priliku pogledati mramorne radove Pietra Dura, ili možete birati između izbornih aktivnosti kao Spa usluga u hotelu s pet zvjezdica ili Mohabbat, Taj Shau.
13:00 Ručak u vlaku.
14:30 Posjet Agra Tvrđavi. Možete se odlučiti za dodatne aktivnosti kao što su spa centar u hotelu s 5 zvjezdica, privatne šoping ture, posjet Itmad-ud-Daula, posjet Fatehpur Sikri.
18:00 Povratak u udobnost Maharajas Express-a ili možete pogledati Mohabbat 'Taj Shau kao dodatnu aktivnost. 20:00 Večera u vlaku.
20:45 Maharajas Express vozi za Sawai Madhopur (Ranthambore).

-Dan 3 - Ranthambore - Jaipur
06:30 Safari vožnja u Nacionalnom parku Ranthambore
09:30 Povratak u vlak
10:15 Opušteni ručak u vlaku
11:50 Maharajas putuje za Jaipur
13:40 Dolazak u Jaipur
14:00 Posjet Amber Tvrđavi ili možete birati između izbornih aktivnosti kao Spa usluga u hotelu Palace ili privatne shopping ture ili golf igra u Rambagh Golf Club-u ili posjeta City Palace-u i Jantar Mantar-u (zvjezdarnica). Na putu od Amber Tvrđave imate priliku posjetiti lokalni centar za brušenje i rezanje dragog i poludragog kamenja.
18:30 Polo utakmica sa slonovima, slijedi večera.
21:30 Povratak u udobnost Maharajas Express-a.
23:00 Maharajas Express putuje u Bikaner.

-Dan 4 - Bikaner
08:00 Uživanje u krajoliku za vrijeme doručka u vlaku.
10:00 Dolazak u Bikaner. Opustite se u vlaku ili možete također birati između izbornih aktivnosti kao što su posjet Lalgarh muzeju ili Deshnok-u (Rat Temple).
13:00 Ručak u vlaku
14:00 Posjeta Junagarh tvrđavi
16:00 Posjet Sundowners-u na pješčanim dinama. Na putu će se odraditi čaj-pauza u Gajner palači.
17:40 Dolazi se na pješčane dine.
20:15 Povratak u udobnost Maharajas Express-a.
21:00 Maharajas putuje u Jodhpur

-5. dan - Jodhpur
07:30 Doručak u vlaku
08:45 Izborni izlet na selo Bishnoi ili Spa usluga u hotelu s 5 zvjezdica
12:30 Ručak u vlaku
14:15 Posjeta Mehrangarh tvrđavi, slijedi tura tržnice satne-kule ili možete birati između izbornih aktivnosti kao Spa usluga u hotelu s pet zvjezdica ili posjeta Umaid Bhawan Palace Muzeju i posjeta Jaswant Thada-u ili osobna shopping tura.
17:15 Ekskluzivna koktel večera u Hanwant Mahalu.
20:15 Povratak u udobnost Maharajas Express-a.
22:00 Maharajas putuje za Udaipur.

-6. dan - Udaipur
08:00 Doručak u vlaku.
10:00 Dolazak u Udaipur. Vožnja brodom na jezeru Pichola, slijedi posjet gradskoj palači i Crystal galeriji.
13:45 Ručak u Satkar dvorani Fateh Prakash Palace-a.
15:00 Povratak u vlak za popodnevno opuštanje. Na putu možete birati između posjete centru za minijaturno slikanje, posjete proslavljenom umjetničkom obliku Udaipur-a, ili možete odabrati dodatnu spa uslugu u hotelu s 5 zvjezdica.
20:00 Večera u vlaku, dok Maharajas putuje prema Balasinor-u.

-Dan 7 - Balasinor
06:30 Doručak u vlaku
08:00 Dolazak na Sevalia Stanicu
08:15 Posjeta Dinosaur Fossil Park-u, slijedi šetnja po selu
11:00 Posjeta Garden Palace-u, Balasinor
11:40 Velika dobrodošlica u Garden Palace-u, slijedi organizirani ručak kraljevske obitelji Balasinor.
14:00 Povratak u udobnost Maharaja Express-a.
15:15 Vlak putuje u Mumbai
20:00 Uživajte u "Indijskoj Večeri" nakon čega slijedi večera.

-Dan 8 - Mumbai
07:00 Doručak u vlaku
08:15 Dolazak na Mumbai Lokmanya Tilak Terminus
08:30 Vaše putovanje završava. Izlazak iz Maharajas Express-a.


Maharaja's Express-Indijski Splendour