Privatne Ture | Anantara Dream-Luksuzno riječno krstarenje

Kategorija :
Odredište :
Privatne Ture
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Anantara Dream-Luksuzno riječno krstarenje


od 8.415 kn


Rezerviraj


Sadržaji

-3 dana/ 2 noći
-od/ do Bangkoka

Doživite povijesni put rijeke Chao Phraya sa svim prednostima moderne udobnosti. Ovo privatno krstarenje vas vodi k srcu Tajlanda sa svojim veličanstvenim hramovima i impresivnim kipovima Buddhe.

1. DAN: BANGKOK
Ukrcavanje počinje na najljepši način: uz čašu pjenušca za dobrodošlicu na privatnoj luci Anantara Hotel Bangkok Riverside Resort & Spa-a. U 10 sati polazak prema Ayutthaya i prvi u nizu hram Wat Arun. Zatim posjetite Nacionalni muzej Royal Barges gdje se možete diviti ljepoti raskošnih zlatnih brodova za svečane prigode. Nakon ručka u thai stilu organiziranom na brodu, u nastavku su planirani prolaz uz otok Koh Kret u Nonthaburi i posjeta hramovima Wat Pathum Khong Ka i Wat Samakkiyaram Samakkiiaram. S hramom Wat Niwet Thammaprawat u pozadini, usidrit ćete se prvi put, nakon čega će na brodu biti posluženi aperitivi, kanapei i tradicionalna thai večera.

2. DAN: AYUTTHAYA
Nakon doručka, brod napuštate kako biste privatnom limuzinom, u društvu privatnog vodiča posjetili grad Ayuttaya, nekadašnju prijestolnicu. Postoji mogućnost za posjetu Nacionalnom muzeju Chao Sam Phraya (srijeda-nedjelja), kao i povijesnom muzeju (ponedjeljak i utorak). Nakon turneje, na brodu će biti poslužen mediteranski ručak. Zatim vas put vodi dalje u provinciju Anthong, s posjetom Baan Bang Phaeu u mjestu Ekaraj, hramu Wat Phra Phuttha Saiyat Pa Mok i Tajlandskoj kući u Baan Bang Pa Han-u. Aperitivi, kanapei i tradicionalna thai večera uz čašu šampanjca će se poslužiti u večernjim satima na brodu.

3. DAN: AYUTTHAYA – BANGKOK
Nakon doručka, obilazak hrama Wat Niwet Thammaprawat. Nakon toga, obilazak ljetne palače Bang Pa Ina i posjeta Bang Sai-u, središte kraljevske umjetnosti i obrta. Po povratku na brod, lagani tajlandski ručak. Dok uživate u čaši prvoklasnog čaja, očekuje vas povratak u Bangkok. Dolazak u Anantara Bangkok Riverside Resort & Spa oko 16.30.

BROD ANANTARA DREAM: Duljine 17 m, Anantara Dream brod pripada izuzetnoj floti stotinu godina starih brodova, napravljenih od sjajne tikovine i pretvorenih u udobne brodove s modernim pogodnostima. Prostrana gornja paluba prilagođava se potrebama, pretvarajući se iz opuštenog dnevnog boravka u blagovaonicu. Osim 2 privatne kabine, posjeduje i posebne kabine za posadu, sve opremljene klima uređajem, king size krevetom, kupaonicom, ogrtačima, sušilom za kosu, sefom i velikim prozorima koji omogućuju promatranje rijeke.

Iskombinirajte putovanje sa slijedećim hotelima:

ANANTARA RIVERSIDE RESORT 5*,BANGKOK Produžite boravak sa Hotelima:

FOUR SEASONS RESORT KOH SAMUI 6*, KOH SAMUI
  

VANA BELLE, A LUXURY COLLECTION RESORT 5+*, KOH SAMUI

RAYAVADEE 5+*, KRABI

FOUR SEASONS TENTED CAMP, GOLDEN TRIANGLE 6*, Chiang Rai


Anantara Dream-Luksuzno riječno krstarenje