Dalmacija | Hotel Plaža, Duće

Kategorija :
Odredište :
Dalmacija
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Hotel Plaža, Duće


od 653 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

2016/2017 novoizgrađeni, moderni i opremljen sa svakom udobnošću, sa restoranom s terasom, Àla carte restoranom, barom, predvorjem sa sjedalima i internetskim terminalom, bežičnim LAN-om, whirlpool-om na krovnoj terasi, unutarnjim bazenom, liftom, bazenom s integriranim dječjim bazenom, terasom za sunčanje, ležaljkama i suncobranima (na suprotnoj plaži), parkingom, garažom.

Položaj

Samo cestom od mjesta lijepa pješčana / šljunčana plaža, do centra s brojnim barovima, restoranima i trgovinama oko 3 km. Autobusno stajalište udaljeno je oko 100 metara.

Sobe

103, udobne i elegantne, oko 32 četvornih metara, s kadom i tušem / WC-om, ogrtačima, papučama, sušilom za kosu, radiom, telefonom, SAT TV-om (cca. 15 programa na njemačkom jeziku), bežičnim internetom, minibar-om, aparatom za kavu / čaj, sef-om, klima uređajem, balkonom s djelomičnim pogledom na more, na 1.-5 Kat-u (DJA / EJA).

-DJY: isti sadržaj poput DJA, ali mala raspoloživost.

-DJB: premium, ista sadržaj poput DJA, ali 6., 8. kat, pogled na more.

-DJC: Deluxe, isti sadržaj poput DJA, 14. kat, pogled na more. Kupaonica je od spavaće sobe odvojena staklenim zidom. Jednokrevetna soba = dvokrevetna soba (DJA) za jednokrevetnu uporabu.


Prehrana

Buffet doručak, kod rezerviranog polupansiona je dodatan buffet za večeru, kod rezerviranog punog pansiona dodatno u podne meni u 3 slijeda.

Beauty and Wellness

Uključeno: parna kupelj, finska sauna, infracrvena sauna. Za naknadu: masaže u spa području od oko 500 četvornih metara, razne primjene i tretmani.

Sport i slobodno vrijeme

Uključeno: Fitness soba. Za naknadu: Iznajmljivanje bicikala.

Hotel Plaža, Duće