Dalmacija | Hotel Bastion

Kategorija :
Odredište :
Dalmacija
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Hotel Bastion


od 930 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Hotel Bastion jedinstven je gradski butik hotel koji naglašava kulturnu baštinu grada Zadra. Nalazi se u povijesnoj jezgri, sagrađenoj na ostacima srednjovjekovne tvrđave "Kaštela" iz trinaestog stoljeća; neprocjenjiv spomenik srednjovjekovne utvrde u Zadru. Hotel Bastion nudi 28 luksuzno opremljenih soba, asortiman gastronomske delicije, wellness centar i videokonferenciju koja pretvara poslovanje u užitak. Kulturni spomenici Zadra i poznati "Morske orgulje" i "Pozdrav Suncu" samo su nekoliko koraka od hotela Bastion što ga čini idealnim odredištem za poslovne goste, ali i za turiste.

Sobe

Hotel Bastion nudi:

-21 dvokrevetne sobe
-2 povezane sobe
-4 apartmana
-1 luksuznih apartman

Sve sobe opremljene su trenutnom tehnologijom "Smart-Room". Sobe su spojene s besplatnom karticom koja aktivira svu električnu opremu, kao što su rasvjeta, klima, TV... Zaslon Vam omogućuje podešavanje sobne temperature, pozivanje održavanja i uključivanje „ne smetaj“ znaka. Na raspolaganju se nalaze i spavaća soba s telefonom, mini bar, besplatni wifi i ethernet veza te posluga u sobu. Predvorje, aperitiv bar, restoran i terase pokriveni su besplatnom bežičnom internetskom vezom (hot spot-ovima) kako biste mogli obavljati poslovni zadatci u opuštajućem okruženju.

Kulinarika

U restoranu "Kaštel" možete kušati svježu ribu, domaću tjesteninu punjenu raznim kremama, pečeni kruh i brojne ostale obroke koji su prisvojeni na poseban način prigode poput banketa, proslava, promocije, rođendana... Možete sjesti u restoran ili na sunčanu terasu. Izbornik se temelji na mediteranskoj kuhinji, domaćim jelima i zdravoj hrani, jer iskusno osoblje može organizirati bankete, promocije, prezentacije i poslovne ili privatne zabave, seminare, rođendane i koktele. Opustite se u aperitiv baru "Kristal" i uživajte u širokom rasponu koktela, popodnevnog čaja ili kave i provedite toplo poslijepodne ili večer u intimnom i opuštajućem ambijentu.

Sadržaji

Na raspolaganju višefunkcionalna konferencijska soba opremljena najnovijom tehnologijom za vođenje poslovnih sastanaka, seminara, multimedijskih prezentacija i / ili audio-video konferencija. Sustav video projekcije sastoji se od 2 projektora koji istodobno mogu prikazati domaćina (osobu koja prezentira) i informacijski sadržaj (prezentaciju) s udaljenog ili lokalnog odredišta. Ploča (zaslon osjetljiv na dodir) omogućuje Vam upravljanje i uređivanje sadržaja s računala. Sustav zvučnika, bežični mikrofoni i konferencijski telefon omogućuju Vam audiokonferencije s gostima koji ne mogu prisustvovati sastanku. Imate i mogućnost snimanja sesije tako da kasnije možete pregledati predstavljeni materijal. Središnji kontrolni sustav je udaljena jedinica s mogućnošću dodirnog zaslona koja Vam omogućuje brzo i učinkovito upravljanje svom audio / video opremom.

Beauty and Wellness

Wellness Castello: Zona za opuštanje, turska i finska sauna, kneipp kupke za stopala, grijane i drvene relaksirane stolice, jacuzzi i kardio fitness, raznovrsni spa tretmani bazirani na pari, "Aura", masaže, tretmani ljepote, pedikure i manikure. Iskoristite asortiman saune; zone za opuštanje i razni tretmani i fitness programi; masaže i tretmani ljepote sa kombinacijom istočne i zapadne tehnike. Opustite se s kromoterapijom na drvenom krevetu "Aura" i parnim kupkama ili uživajte u ekskluzivnoj skrbi sa mirisnim tamjanom, svijećama, toplim napicima i opuštajućim melodijama. Priuštite si jedinstveno iskustvo kroz različite tretmane u kojima se koriste odabrane prirodne mješavine cvjetnog ekstrakta, voća i cvijeća.

Hotel Bastion