Dalmacija | Heritage Hotel Life Palace

Kategorija :
Odredište :
Dalmacija
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Heritage Hotel Life Palace


od 518 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran

Općenito

Ovaj novootvoreni butik-Hotel u povijesnom gradu je s puno ljubavi za detalje ukrašen i opremljen u renesansnom-Stilu, s restoranom s jelima po narudžbi, sobom za doručak, recepcijom s barom, bežičnim LAN-om, malim kafićem s lokalnom ukusnom slastičarnicom s malom terasom, whirlpool-om, liftom, parkingom (cca. 200 m, usluge prtljage).

Položaj

U središtu Šibenika, u slikovitom centru, od autiju oslobođenom Starom gradu, samo 150 m od poznate Katedrale Sv. Jakova, koja je među najvažnijima spomenici Dalmacije i dio UNESCO-ve svjetske kulturne baštine. Ostale atrakcije su Gradski muzej, tvrđava Mihovil, kao i utvrda. Otprilike 15 km sjeveroistočno od Šibenika je Nacionalni park Krka s poznatim slapovima. Do najbliže plaže oko 1 km. Najam bicikla (udaljeno oko 300 m, uz naknadu).

Sobe

17, udobne i elegantne, oko 22-25 četvornih metara, s kadom ili tušem tuš / WC-om, sušilom za kosu, telefonom, SAT TV-om (oko 3 programa na njemačkom jeziku), bežičnim LAN-om, mini bar-om, sefom, klima uređajem, s pogledom na glavni trg ili na južnu stranu.

- DELUXE SOBA
- SUPERIOR SOBA
- CLASSIC SOBA


Prehrana

Buffet doručak, kod rezerviranog polupansiona za večeru na izboru meni u 3 dijela.

Beauty and Wellness

Uključeno: finska sauna. Uz naknadu: masaže.

Heritage Hotel Life Palace