Dalmacija | Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Kategorija :
Odredište :
Dalmacija
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera


od 788 kn


Rezerviraj

  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

210 soba i apartmana s fantastičnim pogledom na more, 6,000 metara kvadratnih Acquapura SPA wellness područje s turskom hamam kupkom, moderna arhitektura i mediteranska atmosfera, prekrasan položaj na vrhu poluotoka, nevjerojatna udobnost i ekskluzivna usluga sa 5 zvjezdica, izvrsna alpsko-adriaticka kuhinja, izuzetne sportske i rekreativne mogućnosti, moderno opremljen i moderan prostor za sastanke i konferenciju od preko 600 četvornih metara, nagrade: Nagrada za HolidayCheck 2015, nagrada za Top Hotel 2014, potvrda o izvrsnosti hotela 2014 i nagrada HolidayCheck 2013.

Sobe

-DVOKREVETNA SOBA SUPERIOR –PARK STRANA
-DVOKREVETNA SOBA DELUXE –MORSKA STRANA
-JUNIOR SUITE PARK STRANA
-JUNIOR SUITE MORSKA STRANA
-SENIOR SUITE MORSKA STRANA

Kulinarika

U hotelu & Spa Iadera možete uživati u širokom rasponu profinjenih kulinarskih vrhunaca iz svijeta alpsko-jadranske kuhinje. Mediteransku kuhinju Dalmacije, s jakim talijanskim utjecajima nadopunjuje kuhinja hrvatskog zaleđa, gdje su Austrijanci i Mađari ostavili svoj trag. No, možete uživati u nekoliko talijanskih, austrijskih i južnotirolskih specijaliteta. Ugostiteljski objekti: Jadran hotel restoran, La Veranda à la carte restoran, Acquapura SPA Bistro & Vital Bar, Cigar lounge, Sotto Voce lounge-bar, Konoba Planika, Bracera beach bar & restoran, Baracuda kućica na plaži.

Beauty and Wellness

ACQUAPURA SPA: S jedinstvenom veličinom od preko 6.000 metara kvadratnih, te raznovrsnošću, stilom i dizajnom, Aquapura Spa je SPA Adria-e. Velika sauna, panoramska sauna s pogledom na more, ekskluzivna privatna lječilišta, turska kupelj (hamam) i raznoliki wellness tretmani osiguravaju puno opuštanja i wellness. -Sadrži: Wellness i svijet vode koji se protežu na 6.000 kvadratnih metara, Thalasso unutarnji / vanjski bazen, zatvoreni / otvoreni bazen, vanjski infinity bazen, zatvoreni bazen za djecu, turski hammam, wellness vrt s prostorom za opuštanje i vanjski whirlpool, saunska zona s finskom saunom, parnu kupelj, parna kupka sa slanom vodom, panoramska sauna s pogledom na more, Bio Sauna, Kneipp, kanal za hladnu vodu, mljeveni led, razna opuštajuća područja - panoramske opuštajuće sobe, Mračna soba sa opuštajućim ljuljačkama, soba za opuštanje sa vodenim krevetima, privatni SPA, Fitness soba i teretana za cardio, wellness gift shop, masaže, kozmetika, kupke, oblozi. SPA bistro nudi osvježavajuća pića i laganu hranu, salate i grickalice. ADRIAPURA: Čista voda iz Adria-e, koja se ističe kao voda jedinstvene kvalitete i sa raznovrsnim energetskim tvarima. Spa program nadopunjen je bazenom s desaliniziranim oceanskim vodama, privatnim spa centrom za dvije osobe i integracijom s regijom Dalmacijom.

Sport i slobodno vrijeme

Aktivnosti za vježbanje kao što su yoga u različitim oblicima (Hatha Yoga, Sunset Yoga, Pranayama, meditacija i disanje), Pilates, Back & Acqua teretana, korektivna gimnastika, Power Workout, Body Tuning, Fit Ball i još mnogo toga. Aktivnosti vezane uz relaksaciju kao što su poznati Hammam Rituals i Hamam Relaxation Area, Aufguss u Earth Sauna-i, Panorama Sauna i Solarium - svi unutar 6000 metara kvadratnih Acquapura Spa-a. Razne rute za trčanje kao što je 9 km dug Planika-Pinija staza ili 5 km duga Resort staza. Odbojka na pijesku i nordijsko hodanje s generalnim direktorom. Košarkoa, odbojka, boćanje, odbojka na pijesku, kao i dječje igralište. Veliki izbor animacijskih programa za djecu i odrasle u sestrinskom hotelu Familyhotel Diadora, koji se nalazi samo nekoliko minuta hoda od hotela. Centar za sportove na vodi, centar na moru koji nudi jet ski, skijanje na vodi, parasailing i još mnogo toga za one koji vole akcijski odmor. Usluga za ronilačke sezone tijekom ljeta za upoznavanje prirodnih čuda Jadrana. Iznajmljivanje bicikala u naselju, pogodno za lagane i izazovne biciklističke rute u zadarskom zaleđu ili na kopnenom otočiću do kojeg se može doći trajektima iz Zadra. Avionom posjeta tajnim ljepotama kraja. Najam barke za one koji žele istražiti gradske bisere Dalmacije ili maritimna čuda hrvatskih otoka kao što su Nacionalni park Kornati ili Kvarnerski arhipelag.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera