Dalmacija | Brown Beach House Hotel and Spa

Kategorija :
Odredište :
Dalmacija
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Brown Beach House Hotel and Spa


od 1.448 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Restoran Restoran

Općenito

Zrači glamurom kod plaže. Ekskluzivna adresa na jadranskoj obali, Brown Beach House Croatia objedinjuje mediteranski inovativni dizajn i nudi estetiku s luksuznom, punom uslugom koja je savršeno opremljena kako bi se olakšalo uravnoteženje poslovanja i užitka. Smješten je u središtu Dalmacije, na istočnoj obali Jadranskog mora. Srce Trogira je mali otočić koji leži između blagih brežuljaka na kopnu i obale otoka Čiova. Mali grad od 12.000 stanovnika nalazi se u središtu Trogirske mikro regije, koji pokriva 250 kilometara kvadratnih. Trogirska rivijera okuplja 20 otoka, otočića, malih županija i sela. Hotel se nalazi u Trogiru, povijesnom gradiću sa lučicama unutar srednjovjekovnih zidina na malom otoku. Predah tijekom dana i noći možete pronaći u Pool Baru. Dok se opuštate na sunčalištima na bazenu, možete naručiti ukusna lagana jela i pića. Dramski vrhunski bazen gleda na more i crno-bijeli popločani podovi zrače utjecajem Rimskog Carstva na Trogir tijekom 17. i 18. stoljeća. Vrhunski bazen s pogledom na more i grad, kabane, prostorije salona i koktel bar pogodni su za opuštajuće jutarnje buđenje ili doživljaj noćnog života.Bez napora, butik hotel zauzima bivši dućan duhana 20. stoljeća. Izvorni detalji zgrade, kao što su elegantno zakrivljene grede stupa, kombiniraju se s hip, suvremenim namještajem kako bi stvorili stiliziranu, ali polaganu atmosferu. Njegovi udobni saloni, opremljeni s neusklađenim stolicama, sadrže parketne podove, ukrašene stropove, palme i pet prozora s pogledom na more.

Sobe

The Brown Beach House trenutno ima 25 dizajnerskih apartmana s jednom i dvije spavaće sobe od kojih većina nudi slikoviti pogled na Jadransko more i stari grad Trogir. Svaka soba uključuje besplatni bežični pristup internetu, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, aparat za kavu i čajnu bočnicu, zvučni sustav i još mnogo toga.

-Superior Sobe: Superior dvokrevetne / dvokrevetne sobe mogu primiti jedan ili dva gostiju u udobnom stilu. 19,5-32,5 četvornih metara.
-Deluxe apartman: Deluxe sobe mogu primiti do dvije odrasle osobe i jedno dijete. 45-53 metara kvadratnih s jednim king size krevetom i kaučem na rasklapanje te prostranim dnevnim boravkom.
-Executive apartman: Apartman sa 2 standardne spavaće sobe sadrži 62 metara kvadratnih i pogodan je za obitelj. Ima dvije zasebne spavaće sobe i dnevni boravak s kaučem na rasklapanje te može primiti do pet gostiju u udobnom stilu.
-Presidential Luxury apartman: Prostrani Brown apartman sadrži 85 metara kvadratnih i nalazi se na gornjem (3.) katu. Sastoji se od dnevnog boravka s blagovaonicom, spavaće sobe s pogledom na more i može primiti do 3 osobe.

Kulinarika

Sa fokusom na holističku dobrobit gosta, restoran nudi zdravu gastronomiju.

Beauty and Wellness

Brown Beach House Hotel & Spa smješten je u ograđenom vrtu s bazenom koji gleda na more. Ima sofisticirani, ali nepretenciozan osjećaj, nudeći stiliziran i opuštajući odsjaj za upoznavanje dalmatinske obale.

Brown Beach House Hotel and Spa