Dalmacija | Admiral Grand Hotel

Kategorija :
Odredište :
Dalmacija
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Admiral Grand Hotel


od 773 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness

Općenito

Moderna i elegantna kuća za odmor sa visokim standardom, restoran s terasom, restoran s jelima po narudžbi s terasom i pogledom na more, Spaghetteria / Pizzeria, slastičarnica, bar, Lobi s sjedalima, bežičnim LAN, unutarnji bazen s morskom vodom (oko 200 četvornih metara, grijani), frizerski salon, noćni klub, trgovine, dizalo, bazen sa morskom vodom (oko 350 metara kvadratnih) s ležaljkama, suncobranima i ručnicima za kupanje, bazenom i barom na plaži, ležaljkama i suncobranima za plažu, parkiralištem, garažom (naknada).

Položaj

Direktno na prekrasnoj, svijetloj šljunčanoj plaži u plitkoj uvali, u centru s brojnim restoranima, Barovima, trgovačkim i zabavnim sadržajima, do Dubrovnika samo oko 29 km. Autobusna stanica je udaljena oko 100 metara.

Sobe

241, luksuzne i udobno namještene, oko 27 četvornih metara, s kupaonicom / WC-om, ogrtačima, sušilom za kosu, telefonom, Sat. TV-om (oko 3 programa na njemačkom jeziku), bežičnim LAN-om, mini barom, sefom, klima uređajem, balkonom s pogledom na planine (DAQ / EAQ).

-DAY: Ekonomska soba, isti sadržaji poput DAQ, ali ograničena dostupnost, na strani kompna.

-DA / EA: isti sadržaj kao DAQ, ali na strani mora.

 EZ = DZ (DAQ / DA) za jednu osobu.

Prehrana

Bogati doručak i švedski stol za večeru.

Zabava

Uključeno: nekoliko puta tjedno glazba uživo.

Beauty and Wellness

Za naknadu: wellness područje s whirlpoolom, parnom kupelji, sauna, masaže.

Sport i slobodno vrijeme

Uključeno: Fitness soba, 3 teniska terena (plastična). Za naknadu: iznajmljivanje bicikala, vezovi za brodove, Boccia, odbojka na pijesku.

Admiral Grand Hotel