Prag | Four Seasons Hotel Prague

Kategorija :
Odredište :
Prag
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

Four Seasons Hotel Prague


od 2.775 kn


Rezerviraj

  • Klima Klima
  • Parking Parking
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Renesansa, barok i klasicizam su u kombinaciji s modernom udobnosti, najbolje usluge te odličan restoran na najvišoj hotelskoj kulturi. Pogled na Charles Bridge i Prague Castle pokazat će grad u svom najboljem izdanju. S tri povijesnih zgrada u renesansnom stilu, barokni i neo-klasični, luksuzni hotel pozdravlja svoje goste u jedinstvenom ambijentu u povijesnom dijelu grada, dopunjen modernim glavnim zgradama. Hotel ima restoran, bar, hotelsku garažu (oko 40 eura po danu) i spa centar sa saunom i teretanom (masaže i tretmani uz nadoplatu). Zračna luka je udaljena oko 15 km.

Sobe

161 udobne i elegantne sobe su potpuno obnovljene. S mramornom kupaonicom, odvojenim tušem, ogrtač, sušilo za kosu, SAT TV (flat screen), telefon, radio, DVD / CD-player, mini bar, sef i klima uređaj.

-Modern (25) oko 33 četvornih metara: Komforna dvokrevetna soba, na 2. i 4. katu.
-Superior (25) oko 35 četvornih metara: Na 2. do 7. katu, prostrane s pogledom na slikovite povijesne zgrade u okolici.
-Deluxe (46), oko 40 metara kvadratnih: Nalazi se u glavnoj zgradi, s bračnim krevetom ili 2 odvojena kreveta. Pogled ovisno o položaju na križarski samostan, povijesni centar, sveučilište ili krovove grada.
-Renaissance (27) otprilike 40-46 metara kvadratnih: Nalazi se u renesansnoj zgradi, s pogledom križarski samostan ili na povijesni centar.

Prehrana

Američki doručak uključen.

Kulinarika

U "CottoCrudo" nudi jedinstven koncept-restoran na najvišoj hotelskoj kulturi. Nudi talijanske klasike na moderan način. Gosti imaju mogućnost gledati kuhare kako pripremaju hranu. Također Bar je već postao jedan od novih poznatih mjesta.

Four Seasons Hotel Prague