Mauritius | LUX Belle Mare

Kategorija :
Odredište :
Mauritius
Cijena :
od kn
Tip ponude
Smještaj

LUX Belle Mare


od 2.127 kn


Rezerviraj

  • Wi-Fi Wi-Fi
  • Internet Internet
  • Klima Klima
  • Restoran Restoran
  • Fitness Fitness
  • Transfer Transfer

Općenito

Na snježno-bijelom pijesku Belle Mare možete vrlo bezbrižno uživati u idiličnom ljetovanju - uz inače romantični „Screen on the Beach” u večernjim satima. Ovaj prekrasan hotel dočekuje goste s toplim gostoprimstvom i nalazi se na fantastičnoj lokaciji. Sadrži glavni restoran „M.I.X.E” i tri à la carte restorana „Beach Rouge” (mediteranska jela i specijaliteti sa žara), „Amari by Vineet” (međunarodne i indijske kuhinje) i „Duck Laundry” ( kineska kuhinja). Tradicionalnu čajnu ceremoniju, gosti mogu doživjeti u „The Tea House-u”. Mauricijski rum može se uzeti na baru „Mari Kontan”. Glavna zgrada ima vlastitu pržionicu kave „Cafe LUX*”, bar na plaži, „K Bar”, butik, frizerski salon i bazen od 2.000 četvornih metara s odvojenim bazenom za djecu. Bežični LAN priključak za internet je dostupan i u cijelom objektu i besplatan. Osim toga, LUX * gostima nudi neka posebna iznenađenja koja će goste fascinirati. Na primjer, iskustva kao „Phone Home” ili „ICI”. Posebnost je „Tree of Wishes”, mjesto gdje svatko može napisati želju svojeg srca na vrpcu i pričvrstiti ju na drvo.

Položaj

Na istočnoj obali na najljepšim plažama na otoku, oko 45 km od odredišne zračne luke Mahebourg.

Sobe

Broj soba: 174

-Junior Suite: 60 metara kvadratnih (51), renoviran, svijetao i moderan dizajn, kupaonica s kadom, tušem, WC, sušilo za kosu, ogrtači, TV / glazbeni kanal, ipad Mini®, telefon, besplatni internet Wi-Fi, klima uređaj, ventilator, mini bar, aparat za kavu / čaj, sef, balkon ili terasa, s pogledom na more.

-Romantic Junior Suite: 60 metara kvadratnih (27) kao i Junior Suite, tiša lokackija, više privatnosti.

-Pool View Junior Suite: 60 metara kvadratnih (33), kao i Junior Suite, s pogledom na bazen.

-Beach View Junior Suite: 60 četvornih metara (119), kao i Junior Suite s pogledom na more.

Prehrana

Bogati buffet doručak u „M.I.X.E”-u uključen. Kod rezerviranog polupansiona je dodatno navečer uključen buffet u „M.I.X.E-u” ili izbornik u „Beach Rouge-u”. Kod rezerviranog punog pansiona kao i kod „All inclusive-a” dodatno je u podne uključen a la carte u „Beach Rouge-u”. U „Duck Laundry-u” i „Amari-u” rezervirani obroci će biti odbijeni proporcionalno.

Beauty and Wellness

Ekskluzivni „LUX * Me Spa” koristi samo svoje visoko kvalitetne „Diva” proizvode. Uključeno: sauna, hammam, jacuzzi.

Sport i slobodno vrijeme

Uključeno: fitness centar, joga, dva teniska terena, jedrenje na dasci, jedrenje, ronjenje, izlet brodom sa staklenim dnom, pedaline, kajak, odbojka na pijesku, stolni tenis i nogomet. Za naknadu: ronjenje, iznajmljivanje bicikla i duboki morski ribolov.

LUX Belle Mare